ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Νέος κορωνοϊός Covid-19

Μέτρα προστασίας για την αντιμετώπιση της διασποράς του ίου

Αγαπητοί ασφαλισμένοι,

     Το Δ.Σ. του Α.Τ.Π.Σ.Υ.Τ.Ε. από την πρώτη στιγμή της εμφάνισης του νέου κορωνοϊού στην Ελλάδα, έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα προστασίας εντός των δομών αυτού για την αντιμετώπιση και τη μη διασπορά της νόσου, με άμεσες ενέργειες σύμφωνα με τις γενικές οδηγίες του ΕΟΔΥ και συνεχείς ενημερώσεις του Αρχιάτρου και των συνεργατών ιατρών του Ταμείου.

Τα μέτρα που έχουν ληφθεί είναι τα εξής και παρακαλούμε να τηρούνται από όλους, πρωτίστως για τη δική τους ασφάλεια, αλλά και όλων αυτών που έρχονται σε επαφή :

Πολυϊατρεία Αθήνας (Ομήρου 4)

  • Έλεγχος κατά την προσέλευση όλων των ασφαλισμένων και των εργαζομένων στο χώρο, θερμομέτρηση – σύντομο ιστορικό – διαλογή, από νοσηλευτή/νοσηλεύτρια του Ταμείου.
  • Σε περίπτωση «ύποπτου» περιστατικού ο ασφαλισμένος θα οδηγείται άμεσα στο ιατρείο Νο 3, που έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τα ιατρικά πρωτόκολλα ώστε να μην έλθει σε επαφή με άλλους ασφαλισμένους.
  • Διενεργείται εξέταση από συνεργάτη ιατρό του Ταμείου μας και δίδονται οι σχετικές οδηγίες, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Πολυϊατρεία Χαλανδρίου

  • Διενεργούνται όλοι οι ανωτέρω έλεγχοι από νοσηλευτή/νοσηλεύτρια και τα ύποπτα περιστατικά οδηγούνται σε διαμορφωμένο χώρο στα Πολυϊατρεία του ΜΗΚΕΧΑ, για περαιτέρω εξετάσεις.

Πολυϊατρεία Θεσσαλονίκης

  • Διενεργούνται όλοι οι ανωτέρω έλεγχοι από νοσηλεύτρια και τα ύποπτα περιστατικά οδηγούνται σε ειδικά  διαμορφωμένο χώρο στον 2ο όροφο (παλαιό Λογιστήριο), για περαιτέρω εξετάσεις.

Πολυϊατρείο Πάτρας (Ο.Α.Τ.Υ.Ε.)

  • Διενεργούνται όλοι οι ανωτέρω έλεγχοι και τα ύποπτα περιστατικά οδηγούνται σε διαμορφωμένο χώρο του Πολυϊατρείου, για περαιτέρω εξετάσεις.

Αγαπητοί ασφαλισμένοι,

          Σας ενημερώνουμε ότι, στους χώρους των Πολυϊατρείων στην Αθήνα έχει ήδη διενεργηθεί ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ απολύμανση.

          Το Ταμείο Υγείας με υπευθυνότητα και σοβαρότητα προστατεύει την υγεία των ασφαλισμένων μελών του και όχι μόνο.

Απαιτείται ψυχραιμία και ενημέρωση καθώς και πιστή εφαρμογή όλων των οδηγιών από τους επίσημους φορείς υγείας.

Με υπομονή και κατανόηση και όχι με πανικό, θα αντιμετωπίσουμε και αυτόν τον ιό.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                        Γεώργιος Καρασούλας                       Γεώργιος Γιαμπουράς

Categories