ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

 

Ιατρεία Ειδικοτήτων

Ειδικότητα

Όνομα

Πρόγραμμα

ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ

ΚΑΛΛΙΑΝΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΛΕΝΗ

ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

ΜΑΝΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

ΜΑΥΡΙΚΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΑΝΝΑ

ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

ΚΟΛΙΑΚΗ ΧΡΥΣΗ

ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ

ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

Νοσηλευτικό Προσωπικό

Το νοσηλευτικό προσωπικό του ιατρείου του Κεντρικού Καταστήματος έχει  στελεχωθεί από έμπειρο καταρτισμένο προσωπικό με κύριο έργο την προαγωγή και διατήρηση της υγείας των εν ενεργεία υπαλλήλων της Τράπεζας Ελλάδος.

Παρέχουν στους ασφαλισμένους άρτια καθοδήγηση όσο αφορά τη διαχείριση χρόνιων νοσημάτων και πρόληψη αυτών, σε συνεργασία πάντα με τους θεράποντες συνεργάτες ιατρούς  δημιουργώντας έτσι εξατομικευμένο πρόγραμμα ιατρονοσηλευτικής φροντίδας διασφαλίζοντας  την  ιδιωτικότητά τους.

Διαχειρίζονται και δρομολογούν επείγοντα και σοβαρά περιστατικά ή περιπτώσεις ξαφνικής αρρώστιας ή ατυχήματος προσφέροντας στον ασφαλισμένο αρχικά τις πρώτες βοήθειες, φροντίδα και υποστήριξη. ‘Έπειτα, σε συνεργασία με τους συνεργάτες ιατρούς του Ταμείου, διασφαλίζουν τη σταθεροποίηση της κατάστασής τους και, εφόσον απαιτείται,  τη διακομιδή σε δευτεροβάθμιο φορέα υγείας.

Το καθημερινό τους έργο αφορά, μεταξύ άλλων, εκτέλεση νοσηλευτικών πράξεων κατ’ εφαρμογή των ιατρικών οδηγιών  (δηλαδή αλλαγές τραυμάτων, απλές επιδέσεις, χορήγηση φαρμάκων  από όλες τις οδούς, ενέσεις ενδομυικές, υποδόριες, εμβολιασμούς , χορήγηση οξυγόνου κ.λ.π.) όπως και μετρήσεις αρτηριακής πίεσης, παλμών, κορεσμό οξυγόνου και θερμομέτρηση.

Τέλος, σε συνεργασία με πιστοποιημένους φορείς του υπουργείου υγείας και τη στήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου, συμμετέχουν στο σχεδιασμό και την εφαρμογή προγραμμάτων που διενεργούνται για την πρόληψη και προαγωγή της υγείας σε συνεργασία με την υπόλοιπη Υγειονομική  ομάδα του Ταμείου Υγείας  και την Κεντρική Γραμματεία (όπως για παράδειγμα αιμοδοσία και δωρεά αιμοπεταλίων).


Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Πέμπτη 7:45-15:15 & Παρασκευή 7:45-14:45

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 320 3047

Fax: 210 320 2252