ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

 

Ιατρεία Ειδικοτήτων

Ειδικότητα

Όνομα

Πρόγραμμα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

ΒΑΚΙΡΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ

ΜΠΑΣΚΙΝΗ ΜΑΡΙΑ

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

ΧΡ. ΜΗΤΡΟΥΛΑΣ

ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ

ΜΠΟΥΡΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

ΙΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

ΙΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ

ΚΑΡΑΤΑΓΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

ΧΑΛΕΒΑΣ ΠΑΡΘΕΝΗΣ

ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ

ΜΕΛΠ. ΣΙΑΜΟΥΛΗ

ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΑΖΗ ΜΑΡΙΑ

Ω.Ρ.Λ

ΝΕΠΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ


 

Νοσηλευτικό Προσωπικό

Το νοσηλευτικό προσωπικού του ιατρείου της Θεσσαλονίκης έχει στελεχωθεί από έμπειρο καταρτισμένο προσωπικό με κύριο έργο την προαγωγή και διατήρηση της υγείας των εν ενεργεία υπαλλήλων, έμμεσων μελών και συνταξιούχων υπαλλήλων της Τράπεζας Ελλάδος.

Παρέχει στους ασφαλισμένους άρτια καθοδήγηση όσο αφορά τη διαχείριση χρόνιων νοσημάτων και πρόληψη αυτών, σε συνεργασία πάντα με τους θεράποντες συνεργάτες ιατρούς  δημιουργώντας έτσι εξατομικευμένο πρόγραμμα ιατρονοσηλευτικής φροντίδας διασφαλίζοντας  την  ιδιωτικότητά τους.

Διαχειρίζεται και δρομολογεί επείγοντα και σοβαρά περιστατικά ή περιπτώσεις ξαφνικής αρρώστιας ή ατυχήματος προσφέροντας στον ασφαλισμένο αρχικά τις πρώτες βοήθειες, φροντίδα και υποστήριξη. ‘Έπειτα, σε συνεργασία με τους συνεργάτες ιατρούς του Ταμείου, διασφαλίζει τη σταθεροποίηση της κατάστασής τους και, εφόσον απαιτείται,  τη διακομιδή σε δευτεροβάθμιο φορέα υγείας.

Το καθημερινό του έργο αφορά, μεταξύ άλλων, εκτέλεση νοσηλευτικών πράξεων κατ’ εφαρμογή των ιατρικών οδηγιών  (δηλαδή αλλαγές τραυμάτων, απλές επιδέσεις, χορήγηση φαρμάκων  από όλες τις οδούς, ενέσεις ενδομυικές, υποδόριες, εμβολιασμούς , χορήγηση οξυγόνου κ.λ.π.) όπως και μετρήσεις αρτηριακής πίεσης, παλμών, κορεσμό οξυγόνου και θερμομέτρηση.

Τέλος, σε συνεργασία με πιστοποιημένους φορείς του υπουργείου υγείας και τη στήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου, συμμετέχει στο σχεδιασμό και την εφαρμογή προγραμμάτων που διενεργούνται για την πρόληψη και προαγωγή της υγείας σε συνεργασία με την υπόλοιπη Υγειονομική  ομάδα του Ταμείου Υγείας  και την Κεντρική Γραμματεία (όπως για παράδειγμα αιμοδοσία και δωρεά αιμοπεταλίων).


Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Πέμπτη 7:45-15:15 & Παρασκευή 7:45-14:45

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 591218

Fax: 2310 532727