ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ

 

Ιατρεία Ειδικοτήτων

Ειδικότητα

Όνομα

Πρόγραμμα

TRIPLEX ΚΑΡΔΙΑΣ

ΜΑΝΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

TRIPLEX ΚΑΡΔΙΑΣ

ΜΑΥΡΙΚΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

TRIPLEX ΚΑΡΔΙΑΣ

ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΑΝΝΑ

ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ

ΜΗΤΣΟΣΚΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ

ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΑΛΛΕΡΓΙΟΛΟΓΟΣ

ΠΟΛΥΖΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ

ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΦΑΡΡΗ ΑΓΑΘΗ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

ΚΟΡΩΝΑΡΧΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ

ΜΠΕΛΙΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ

ΑΡΜΑΤΑΣ ΗΛΙΑΣ

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ

ΚΟΥΤΣΟΔΗΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ

ΜΠΕΛΙΤΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΜΥΡΤΩ-ΜΑΡΙΑ

ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ

ΜΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΣ

ΔΟΥΜΟΥΧΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

ΜΑΝΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

ΜΑΥΡΙΚΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

ΠΙΛΑΤΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΑΝΝΑ

ΜΑΣΤΟΛΟΓΟΣ

ΚΟΡΩΝΑΡΧΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ

ΓΑΡΓΑΛΙΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ

ΜΠΛΕΤΣΑ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ

ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ

ΠΑΝΟΥΚΛΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ

ΟΓΚΟΛΟΓΟΣ

ΓΙΑΣΣΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

ΛΙΑΚΩΝΗ ΕΛΕΝΗ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

ΑΝΔΡΙΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

ΓΑΛΑΝΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

ΛΙΑΚΩΝΗ ΕΛΕΝΗ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

ΜΑΡΑΘΑΚΗ ΑΡΙΑΔΝΗ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

ΝΤΑΛΑ ΠΟΛΥΞΕΝΗ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ

ΚΟΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ

ΛΙΛΙΚΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ

ΞΥΠΝΗΤΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ

ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

ΚΟΛΙΑΚΗ ΧΡΥΣΗ

ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ

ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ

ΛΑΪΝΑ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ

ΓΚΟΝΤΡΟΓΙΑ ΕΥΑΝΘΙΑ

ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ

ΓΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ ΕΛΝΤΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΤΕΣΤ ΚΟΠΩΣΕΩΣ

ΜΑΝΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ-ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΚΑΤΣΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ-ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΜΗΤΣΟΣΚΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ-ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ

ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ-ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΗΣ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Ω.Ρ.Λ

ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Ω.Ρ.Λ

ΜΑΡΑΠΑ ΡΕΑ

 

Μικροβιολογικό Εργαστήριο

Το Βιοπαθολογικό εργαστήριο πραγματοποιεί καθημερινά πλήρεις αιματολογικούς ελέγχους με αξιοπιστία και ταχύτητα, η οποία παρέχεται από το εξειδικευμένο προσωπικό και τον σύγχρονο εξοπλισμό του Ταμείου.

Στόχος είναι η παραγωγή αξιόπιστου αποτέλεσματος στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, ώστε να αποτελέσει εργαλείο στα χέρια του κλινικού Ιατρού.

Το εξειδικευμένο προσωπικό, υπό την καθοδήγηση των ιατρών βιοπαθολόγων του εργαστηρίου, εργάζονται καθημερινά για την αξιόπιστη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων.

Εφαρμόζεται καθημερινά τόσο εσωτερικός έλεγχος ποιότητας αποτελεσμάτων όσο και εξωτερικός, συμμετέχοντας σε προγράμματα ελέγχου ποιότητας αποτελεσμάτων εντός και εκτός Ελλάδος και συγκεκριμένα :

 • ΕΣΕΑΠ (Εθνικό Σύστημα Εξωτερικής Αξιολόγησης Ποιότητας).
 • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (Πανεπιστήμιο Πατρών).
 • BIORAD Laboratories, External Quality Assurance Services.


Ωράριο γραμματείας εργαστηρίου:

Δευτέρα: 07:30 – 16:00
Τρίτη:     07:30 – 15:30
Τετάρτη: 07:30 – 16:00
Πέμπτη : 07:30 – 15:30
Παρασκευή : 07:30 – 15:00


Ωράριο αιμοληψιών:

Δευτέρα: 07:30 – 16:00
Τρίτη:     07:30 – 13:30
Τετάρτη: 07:30 – 16:00
Πέμπτη : 07:30 – 13:30
Παρασκευή : 07:30 – 14:00


Ωράριο λειτουργίας Μικροβιολογικού Εργαστηρίου:

Δευτέρα - Πέμπτη: 07:30 – 16:45
Παρασκευή: 07:30 – 15:00


Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Γραμματεία εργαστηρίου: 210-3204933
Γραφείο ιατρού: 210-3204936
Γραφείου προϊστάμενου:  210-3204934


E-mail: atpsytelab@gmail.com


Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα κατ’ οίκον αιμοληψίας για άτομα με κινητικά προβλήματα.


Αιματολογικό Εργαστήριο


Στο αιματολογικό συνδυάζεται η χρήση αυτόματων αιματολογικών αναλυτών τελευταίου τύπου,  και η μικροσκοπική εξέταση των έμμορφων συστατικών του αίματος, από τους πλέον έμπειρους ιατρούς.Στο Τμήμα αυτό πραγματοποιείται, σε συνεργασία με κλινικούς ιατρούς, η πλήρης αιματολογική αξιολόγηση των ασθενών που αφορά στις διάφορες μορφές αναιμίας, διαταραχές λευκών αιμοσφαιρίων και αιμοπεταλίων και έλεγχος της αιμόστασης.


Βιοχημικό Εργαστήριο


Στο βιοχημικό εκτελούνται οι περισσότερες σε πλήθος εξετάσεις που διενεργεί το εργαστήριο του Ταμείου. Είναι εξοπλισμένο με υπερσύγχρονους αναλυτές της τελευταίας διετίας, που διακρίνονται για την ταχύτητα και την ακρίβεια των αποτελεσμάτων τους. Το βιοχημικό διενεργεί καθημερινά εξετάσεις που αφορούν στη διάγνωση ηπατικών, νεφρικών και καρδιακών παθήσεων, λιπιδαιμικό και διαβητολογικό έλεγχο, καθώς και διαγνωστικό έλεγχο επειγόντων περιστατικών, που σκοπό έχει την έγκαιρη διάγνωση.


Ανοσολογικό – Ορμονολογικό Εργαστήριο


Στο ανοσολογικό διενεργούνται εξετάσεις που αφορούν στον έλεγχο αντισωμάτων έναντι ιών όπως ηπατίτιδας,ιστικών αντιγόνων (π.χ αντιθυρεοειδικά αντισώματα) , βιταμινών καθώς και καρκινικών δεικτών.
 Ο ορμονολογικός έλεγχος περιλαμβάνει τον προσδιορισμό επιπέδων διαφόρων ορμονών που εκκρίνονται από όργανα όπως ο θυρεοειδής, οι παραθυρεοειδείς αδένες, το πάγκρεας τα επινεφρίδια, το ήπαρ, οι ωοθήκες και οι όρχεις.  Η σωστή επιλογή αναλυτών και αντιδραστηρίων και ο αυστηρός ποιοτικός έλεγχος, εξασφαλίζουν αξιόπιστα αποτελέσματα για τις εξετάσεις που αφορούν στη λειτουργία των αδένων του ανθρώπου.


Πηξιολογικό Εργαστήριο

Η πήξη του αίματος αποτελεί φυσιολογική φάση της αιμόστασης, μέσα από την οποία προλαμβάνεται μια απειλητική για τη ζωή αιμορραγία.  Σε ορισμένες παθήσεις όπου η χορήγηση αντιπηκτικών φαρμάκων απαιτείται, ο προσδιορισμός της τάσης της πήξης του αίματος ελέγχεται για την αποφυγή δημιουργίας θρόμβων ή αιμορραγίας. Το πηξιολογικό εργαστήριο διενεργεί καθημερινά τέτοιους ελέγχους σε ασφαλισμένους που βρίσκονται σε αντιπηκτική αγωγή. Ο χρόνος προθρομβίνης και μερικής θρομβοπλαστίνης  είναι οι κύριες εξετάσεις ελέγχου της πηκτικότητας του αίματος.


Τμήμα Ηλεκτροφορήσεων

Το εργαστήριο διενεργεί ηλεκτροφορήσεις πρωτεινών, ανοσοσφαιρινών και αιμοσφαιρίνης.Με τη τεχνική  της ηλεκτροφόρησης επιτυγχάνουμε  την ανεύρεση συγκεκριμένων πρωτεϊνών που κάτω από φυσιολογικές συνθήκες δεν υπάρχουν στο αίμα ή υπάρχουν σε ασυνήθιστα αυξημένες ή μειωμένες ποσότητες. Συντελεί στη διάγνωση του νεφρωσικού συνδρόμου, της ηπατοκυτταρικής νόσου, της υπο – γαμμασφαιριναιμίας,του πολλαπλούν μυελώματος, καθώς και των  Αιμοσφαιρινοπάθειών  όπως η μεσογειακή αναιμία και η δρεπανοκυτταρική αναιμία.


Τμήμα καλλιεργιών βιολογικών υγρών


Το εργαστήριο αναλαμβάνει την διενέργεια όλων των καλλιεργειών από διάφορα βιολογικά υγρά. Σε κάθε καλλιέργεια που ταυτοποιείται παθογόνος μικροοργανισμός διενεργείται  αντιβιόγραμμα, ώστε ο κλινικός ιατρός να προχωρήσει στην αποτελεσματική θεραπεία της λοίμωξης. Στο τμήμα των καλλιεργειών διενεργείται επίσης η γενική εξέταση ούρων και η μικροσκοπική ανάλυση αυτής.


 

Εργαστήριο Ιατρικών απεικονίσεων

Στο Εργαστήριο Ιατρικών απεικονίσεων πραγματοποιούνται ψηφιακές ακτινογραφίες, ψηφιακές μαστογραφίες , μετρήσεις οστικής πυκνομετρίας, ψηφιακές πανοραμικές και κεφαλομετρικές ακτινογραφές, ψηφιακές Τομογραφίες άνω και κάτω γνάθων καθώς και υπέρηχα- triplex όλων των οργάνων.

Με το πιο σύχρονο ιατρικό εξοπλισμό και τους καθημερινούς ποιοτικούς ελέγχους των μηχανημάτων,  εξασφαλίζονται  αξιόπιστα αποτελέσματα με στόχο την ποιοτική εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων. Η  άριστη επιστημονική γνώση και εμπειρία των  Ακτινοδιαγνωστών Ιατρών και Τεχνολόγων εγγυόνται την έγκαιρη και έγκυρη ιατρική διάγνωση.
 Με το σύστημα PACS ((picture archiving and communication systems) επιτυγχάνεται η διαχείριση και αρχειοθέτηση των ιατρικών απεικονίσεων για την  βέλτιστη οργάνωση και λειτουργία του Ακτινολογικού εργαστηρίου.

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 8:00-15:15

 • Ακτινολογικό Εργαστήριο και Ορθοπαντομογράφος: με σειρά προτεραιότητας
 • Μαστογράφος, Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας και Υπερηχογραφήματα/Triplex: κατόπιν ραντεβού.
 

Ψηφιακή Κλασική Ακτινολογία

Το Ακτινολογικό Εργαστήριο εξοπλίσθηκε με το νέο ψηφιακό μηχάνημα   DR/AGFA-VALORY, για όλες τις λήψεις κλασικής Ακτινολογίας. Το μηχάνημα εξασφαλίζει  αξιοπιστία στην απεικόνιση, σημαντική μείωση της δόσης ακτινοβολίας του εξεταζόμενου (μέγιστη ακτινοπροστασία) και άριστη ποιότητα εικόνας .

 • Το μηχάνημα, έχει τη δυνατότητα αποστολής ψηφιακών εικόνων για την αρχειοθέτηση τους σε οργανωμένο σύστημα διαχείρισης και αποθήκευσης εικόνων (PACS) που διαθέτει το Ακτινολογικό Εργαστήριο. Οι λήψεις παραδίδονται στον εξεταζόμενο σε cd, μαζί με την Διάγνωση του Ακτινοδιαγνώστη γιατρού .Η δυνατότητα εκτύπωσης σε film είναι εφικτή, σε ειδικές περιπτώσεις.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 320 4938

Ψηφιακός Ορθοπαντομογράφος

Τελευταίας τεχνολογίας Ψηφιακός Ορθοπαντομογράφος Orthophos XG 3D Ready- Sirona , με τα πλέον εξελιγμένα προγράμματα, που επιτρέπουν τη διενέργεια μεγάλου αριθμού εξειδικευμένων οδοντιατρικών λήψεων. Εξασφαλίζει αξιόπιστη, ασφαλή και γρήγορη απεικόνιση με τη χαμηλότερη δυνατή δόση ακτινοβολίας. Το προηγμένο λογισμικό του προσφέρει την άριστη επίτευξη της λήψης, ενώ παρέχει την δυνατότητα αυτόματης μεταφοράς ψηφιακών δεδομένων στα οδοντιατρικά ιατρεία των Πολυιατρείων του ΑΤΠΣΥΤΕ .

Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 320 4938

 

Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας (DEXA)

Μέτρησης Οστικής Πυκνότητας προηγμένης τεχνολογίας D.E.X.A HORIZON – Hologic. Επιτυγχάνει με ακρίβεια όλα τα εξεταστικά πρωτόκολλα μέτρησης οστικής πυκνότητας , με χαμηλή δόση ακτινοβολίας, εξαίρετη επαναληψιμότητα και αξιοπιστία. Κατάλληλο για διενέργεια εξετάσεων απόλυτης ακριβείας σε γυναίκες και άνδρες , ανεξαρτήτως ηλικίας και σωματικού βάρους. Διαθέτει εξειδικευμένο και αποκλειστικά χρησιμοποιούμενο λογισμικό , με πολλά εργαλεία για την σύγκριση εξετάσεων , Report με Rate of Change Assessment , την δυνατότητα δημιουργίας πλήρους αναφοράς της εκτίμησης κινδύνου κατάγματος μέσω του FRAX Intergrated Report , κ.α.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 320 4939

 

Ψηφιακός Μαστογράφος

Το Ακτινολογικό Εργαστήριο εξοπλίσθηκε με καινούργιο ψηφιακό μηχάνημα DR/Siemens - Mammomat Inspiration που εκτελεί ψηφιακή μαστογραφία, τομοσύνθεση, ανασυνθετικές εικόνες 2D και 3D. To υπερσύγχρονο σύστημα διαθέτει υψηλής τεχνολογίας τεχνικά χαρακτηριστικά όπως η επιλογή του πρωτόκολλου PRIME, το λογισμικό ψηφιακής επεξεργασίας εικόνας και διάγνωσης Syngo plaza, που εξασφαλίζουν άρτιο διαγνωστικό αποτέλεσμα, με την υψηλότερη δυνατή διακριτική ικανότητα και έως 30% λιγότερη δόση ακτινοβολίας .

 • Το μηχάνημα, έχει τη δυνατότητα αποστολής ψηφιακών εικόνων για την αρχειοθέτηση τους σε οργανωμένο σύστημα διαχείρισης και αποθήκευσης εικόνων (PACS) που διαθέτει το Ακτινολογικό Εργαστήριο. Οι λήψεις παραδίδονται στον εξεταζόμενο σε cd, μαζί με την Διάγνωση του Ακτινοδιαγνώστη γιατρού .Η δυνατότητα εκτύπωσης σε film είναι εφικτή, σε ειδικές περιπτώσεις.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 320 4940

 

Υπερηχογραφήματα / Triplex

Τα μηχανήματα υπερηχοτομογραφίας της εταιρίας Philips και GE (General Electric), παρέχουν την δυνατότητα πλήρη ελέγχου όλων των οργάνων με την μέθοδο Doppler και Triplex, σε επίπεδο άριστης κλινικής απεικόνισης για αξιόπιστα ιατρικά αποτελέσματα. Επεξεργάζονται ταυτόχρονα και σε πραγματικό χρόνο πολλαπλές ροές δεδομένων για την δημιουργία εικόνων εξαιρετικής ευκρίνειας .
Οι διαγνώσεις δίδονται άμεσα, με την πιο ακίνδυνη απεικονιστική μέθοδο, στην σύγχρονη ιατρική πράξη.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 210 320 4942-3

 • Στα παραπάνω μηχανήματα που βρίσκονται Εργαστήριο γίνονται ποιοτικοί έλεγχοι με τους προβλεπόμενους κανόνες των αναγνωρισμένων οίκων κατασκευής, καθώς και οι απαιτούμενες συντηρήσεις για την άριστη λειτουργίας τους.
 • Τηρούνται όλα τα αυστηρά μέτρα ακτινοπροστασίας για τους εξεταζόμενους, με τα απαραίτητα μέσα, σύμφωνα με τις υποδείξεις , τον έλεγχο και την άδεια λειτουργίας από την ΕΕΑΕ (Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας).
 • Το Εργαστήριο λειτουργεί με σειρά προσέλευσης στο Ακτινολογικό Εργαστήριο και στον Ορθοπαντομογράφο από τις 8.00΄ έως 15.00΄απο Δευτέρα έως Παρασκευή. Κατόπιν ραντεβού, για εξετάσεις Μαστογραφιών, Μετρήσεων Οστικής Πυκνότητας και Υπερήχων / Triplex .
 • Δίδεται προετοιμασία σε ειδικές εξετάσεις στην Κλασική Ακτινολογία (πεπτικό-ουροποιητικό ) και στους Υπερήχους/Triplex. Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση ο ασφαλισμένος πρέπει να αναφέρει λεπτομερώς την εξέταση που έχει συστήσει ο θεράπων ιατρός στο συνταγολόγιο ή στην ηλεκτρονική παραπομπή, και για καθορισμό ραντεβού παρακαλούμε καλέστε στη Γραμματεία των Πολυϊατρείων : 210 320 4900
 

Φυσικοθεραπευτήριο

Το Φυσικοθεραπευτήριο των Πολυϊατρείων της Ομήρου λειτουργεί από τον Δεκέμβριο του 1982, δηλαδή από την έναρξη λειτουργίας τους.

Στο πέρασμα όλων αυτών των χρόνων μέχρι σήμερα το Φυσικοθεραπευτήριο εξελίχθηκε, ώστε να αντιμετωπίζονται σχεδόν όλες οι ορθοπεδικές, νευρολογικές και αναπνευστικές παθήσεις που χρήζουν φυσικοθεραπείας, λόγω της κατάρτισης του ανθρώπινου δυναμικού και του σύγχρονου εξοπλισμού του που έχει ως εξής: διαθερμίες βραχέων κυμάτων, υπερήχους, λέιζερ σάρωσης νέας γενιάς, συσκευές αναλγησίας μέσω διαθερμικού ερεθισμού (T.E.N.S), ηλεκτροθεραπεία, δινόλουτρα, παραφινόλουτρα, ψυχρά και θερμά επιθέματα, ηλεκτρομαλάξεις καθώς και μαλάξεις, κινησιοθεραπεία, τεχνικές κινητοποίησης και κινητική ανάλυση πέλματος (πελματογράφημα).

Το Φυσικοθεραπευτηρίο των Πολυϊατρείων της Ομήρου είναι στελεχωμένο με τέσσερεις πιστοποιημένους Φυσικοθεραπευτές και έναν υπάλληλο Γραμματείας. Για καθορισμό ραντεβού καλέστε στο 210 320 4921.

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Πέμπτη 7:00-16:30 & Παρασκευή 7:00-15:45

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 320 4920

Fax: 210 320 4955

 

Νοσηλευτικό προσωπικό

Το νοσηλευτικό προσωπικό των Πολυϊατρείων έχει στελεχωθεί από έμπειρο καταρτισμένο προσωπικό με κύριο έργο την προαγωγή και διατήρηση της υγείας των εν ενεργεία υπαλλήλων, έμμεσων μελών και συνταξιούχων υπαλλήλων της Τράπεζας Ελλάδος. 

Παρέχει στους ασφαλισμένους άρτια καθοδήγηση όσο αφορά τη διαχείριση χρόνιων νοσημάτων και πρόληψη αυτών, σε συνεργασία πάντα με τους θεράποντες συνεργάτες ιατρούς  δημιουργώντας έτσι εξατομικευμένο πρόγραμμα ιατρονοσηλευτικής φροντίδας διασφαλίζοντας  την  ιδιωτικότητά τους. 

Διαχειρίζεται και δρομολογεί επείγοντα και σοβαρά περιστατικά ή περιπτώσεις ξαφνικής αρρώστιας ή ατυχήματος προσφέροντας στον ασφαλισμένο αρχικά τις πρώτες βοήθειες, φροντίδα και υποστήριξη. ‘Έπειτα, σε συνεργασία με τους συνεργάτες ιατρούς του Ταμείου, διασφαλίζει τη σταθεροποίηση της κατάστασής τους και, εφόσον απαιτείται, τη διακομιδή σε δευτεροβάθμιο φορέα υγείας. 

Το καθημερινό του έργο αφορά, μεταξύ άλλων, εκτέλεση νοσηλευτικών πράξεων κατ’ εφαρμογή των ιατρικών οδηγιών  (δηλαδή αλλαγές τραυμάτων, απλές επιδέσεις, χορήγηση φαρμάκων  από όλες τις οδούς, ενέσεις ενδομυικές, υποδόριες, εμβολιασμούς , χορήγηση οξυγόνου κ.λ.π.) όπως και μετρήσεις αρτηριακής πίεσης, παλμών, κορεσμό οξυγόνου και θερμομέτρηση.

Τέλος, σε συνεργασία με πιστοποιημένους φορείς του υπουργείου υγείας και τη στήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου, συμμετέχει στο σχεδιασμό και την εφαρμογή προγραμμάτων που διενεργούνται για την πρόληψη και προαγωγή της υγείας σε συνεργασία με την υπόλοιπη Υγειονομική  ομάδα του Ταμείου Υγείας  και την Κεντρική Γραμματεία (όπως για παράδειγμα αιμοδοσία και δωρεά αιμοπεταλίων). 


Ωράριο:

Δευτέρα έως Πέμπτη: 7:45 – 15:15 και Παρασκευή 7:45 – 14:45 
Δευτέρα έως Πέμπτη: 09:15 – 16:45 και  Παρασκευή 08:45 – 15:45


 
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 320 4911, 210 3204910, 210 3204912, 210 3204958

 

Γραμματεία Πολυϊατρείων

Η Γραμματεία των Πολυϊατρείων αναλαμβάνει τη διαχείριση των ραντεβού των ασφαλισμένων με τους συνεργάτες ιατρούς του Ταμείου ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη εξυπηρέτησή τους.  Αποτελεί το ενδιάμεσο συνδετικό κρίκο μεταξύ των ασφαλισμένων και των συνεργατών ιατρών σε περιπτώσεις ακυρώσεων λόγω αδειών ή ασθενειών και των δύο πλευρών.

Επίσης, είναι υπεύθυνη για την αιμοδοσία, τους αιμοδότες και όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την κάλυψη των αιμοληπτικών αναγκών του εκάστοτε ασφαλισμένου.


Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Πέμπτη 7:45-15:15 & Παρασκευή 7:45-14:45

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

210 323 4300,

210 320 4900-06,

210 320 4948