ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις Δ.Σ. - Εγκύκλιοι

Λειτουργία Ανοικτής Τηλεφωνικής Γραμμής Υποστήριξης

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η  Ν ο  2 4

         

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Υγείας, στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς προς τους ασφαλισμένους και λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες που προκύπτουν λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας της πανδημίας COVID-19, ανακοινώνει τη λειτουργία ανοιχτής τηλεφωνικής γραμμής υποστήριξης.

Η γραμμή θα έχει συμβουλευτικό και υποστηρικτικό χαρακτήρα και θα απευθύνεται σε κάθε ασφαλισμένο που αισθάνεται την ανάγκη υποστήριξης (π.χ. μοναχικά άτομα, άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας, άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, φροντιστές ασθενών με άνοια ή με άλλα χρόνια νοσήματα κ.ά.).

Στο τηλέφωνο θα απαντούν οι κοινωνικοί λειτουργοί του Ταμείου, οι οποίοι αφού διερευνήσουν το εκάστοτε αίτημα και κατανοήσουν τις ανάγκες του συγκεκριμένου ασφαλισμένου, θα παρέχουν συμβουλευτική υποστήριξη και θα παραπέμπουν για εξειδικευμένη φροντίδα.

Η γραμμή υποστήριξης θα αντιστοιχεί στο τηλέφωνο 210-3204966 και θα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως και Πέμπτη από 7:45 έως 15:15 και τις Παρασκευές από 7:45 έως 14:45.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 

                        Γεώργιος Καρασούλας                           Γεώργιος Γιαμπουράς

Categories