ΝΕΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Προσχολικό Κέντρο Αθηνών

ΠΚΑ. Νηπιαγωγείο. Μια Ακαδημία για Γονείς 2020-2021

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε  για την πραγματοποίηση του προγράμματος  «Από το Α έως το Ω» Μια Ακαδημία για Γονείς 2020-2021, που πραγματοποιεί η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Το πρόγραμμα «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για γονείς»  συνεχίζεται για έκτη (6η) χρονιά. Πρόκειται για δίωρες διαδραστικές συναντήσεις γονέων (μια κάθε μήνα σε συγκεκριμένη ημέρα), με θεματολογία που απασχολεί τους γονείς στη σύγχρονη πραγματικότητα και με τη συμμετοχή πολλών επιστημόνων με εμπειρία και γνώση στο πεδίο τους. Φέτος λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της πρώτης συνάντησης https://drive.google.com/file/d/1d0J6D_vBGi_UzRmdN25dnRJFWUh2UbPV/view

 

καθώς και το link για την παρακολούθηση https://youtu.be/qkSbh6IjwuY

 

Πηγή: http://youth-health.gr/

Επίσης σας γνωρίζουμε ότι η Διεύθυνση για δεύτερη χρονιά θα συνεργαστεί με τους  φορείς  του προγράμματος: την Ελληνική Εταιρεία Εφηβικής Ιατρικής, τον Επιστημονικό Οργανισμό «Μαζί για την Εφηβική Υγεία»,  το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΕΚΠΑ «Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας», την Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.),  της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Νοσοκομείο Παίδων Π. & Α. Κυριακού», τον ΟΚΑΝΑ,  υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Προγράμματος SELMA και θα υλοποιήσει διαδικτυακές συναντήσεις για τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/ μαθητριών των σχολικών μονάδων της αρμοδιότητάς της, τις οποίες και θα σας γνωστοποιήσουμε μόλις ενημερωθούμε.

                                                                                      Από το Νηπιαγωγείο ΠΚΑ

Συνημμένα

Attachments

Categories